DISTRIBUIȚI

Vineri, incepand cu ora 21:45, in cadrul Ligii D, Insulele Feroe si Malta vor juca un meci din Grupa a 3-a, infruntare in care gazdele vor pleca cu prima sansa.

Insulele Feroe, asa cum am spus si mai sus, vor pleca cu prima sansa in acest joc, din Grupa a 3-a, din care mai fac parte formatii de acelasi nivel. Pe locul 90 in ierarhia mondiala, nationala lui Lars Olsen are toate motivele sa se gandeasca la un nou rezultat pozitiv, avand in vedere ca a mers bine ij cele doua meciuri in care a jucat de la inceputul anului si pana in prezent. Insularii au avut doua dueluri in 2018 , pe langa golurile inscrise din ambele.meciuri, au strans o victorie contra Liechtenstein (3-0), cat si o remiza cu Letonia (1-1). Mai mult decat atat, revenirea pe teren propriu pare sa-i fie favorabila, in urma cu 15 luni pierdea ultima data intr-un asemenea joc, 0-2, cu Elvetia, intr-un meci de calificare din preliminariile Campionatului Mondial.

Malta este aproape de coada clasamentului FIFA, 184, iar cand vorbim de performanta automat nu includem o astfel de nationala. Cu o singura victorie in ultimii doi ani si jumatate, Ray u” Farrugia&Co. Au dispus cu 1-0 de Ucraina, evident ca asta se intampla intr-un meci de pregatire. Ibtotdeauna cand vorbim despre nationale care se afla pe locuri dela coada clasamentului, asociem si o defenaiva fragila, maltezii fiind cei care au luat cel putin un gol in ultimele zece jocuri, interval in care au iesit mereu cu capul plecat, deoarece nu s-au bucurat de succes.

De patru ori adversare directe in ultimii douazeci de ani, de fiecare data am avut meciuri spectaculoase, ambele au modificat tabela si s-au dat cel putin trei goluri. Asa cum o arata statul si nivelul celor doua nationale, dau credit caaelor de pariuri si merg pe un succes al Insulelor Feroe, nationala care a avut rezultate bune in ultimele luni, in principal pe teren propriu.

Pronostic : victorie Insulele Feroe – cotă 1,73

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlbania – Israel , vineri 7 septembrie 2018
Articolul următorTurcia – Rusia , vineri 7 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns