DISTRIBUIȚI

Duminică, de la ora 19:00, Irlanda de Nord joacă un meci lipsit de miză pe teren propriu, contra Austriei, în ultima etapă a grupelor din Liga Națiunilor UEFA. Grupa a treia din seria B a competiției este deja decisă: Bosnia a promovat, în timp ce nord-irlandezii au retrogradat.

Bosnia a câștigat grupa en-fanfare, cu 10 puncte în patru partide și golaveraj 5-1. Austria nu s-a putut opune formației pregătite de Robert Prosinecki, iar Arnautovic și Alaba trebuie să se mulțumească doar cu păstrarea locului în Seria B (4 puncte). Irlanda de Nord a retrogradat în al treilea eșalon valoric, cu 3 eșecuri în tot atâtea meciuri și golaveraj 1-5.

SPECTACOL ÎN DUELURILE DIRECTE
În duelul de la Belfast se întâlnesc două formații care vin după scoruri identice. Irlanda de Nord a remizat 0-0 în duelul cu Irlanda, în timp ce Austria a făcut 0-0 cu Bosnia. Trupa lui Michael O’Neill este fără gol marcat de trei meciuri, însă de obicei are dueluri spectaculoase cu Austria pe teren propriu: în ultimele 4 dueluri directe disputate la Belfast am văzut de fiecare dată goluri de ambele părți, cu scoruri de 3-3, 5-3 și 2-1 înregistrate pe tabelă!

DOAR STRANIERI ÎN LOTUL IRLANDEI DE NORD
Interesant este că Irlanda de Nord e neînvinsă în aceste ultime patru dueluri cu Austria, reușind 3 victorii și o remiză în fața propriilor fani. Fără să joace un stil spectaculos, gazdele se bazează pe experiența lui Evans (Leicester), Cathcart (Watford) și Davis (Southampton), singurii membri ai lotului alb-verde care evoluează în Premier League. Alți 11 fotbaliști sunt legitimați în Championship, liga secundă engleză. Nu a fost convocat niciun jucător din întrecerea internă din Irlanda de Nord, care are un nivel calitativ destul de scăzut.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Austria a câștigat ultimele două dueluri directe cu Irlanda de Nord, ambele pe teren propriu
* Austria are o singură victorie în ultimele 4 meciuri disputate (1-0 cu Irlanda de Nord) * Irlanda de Nord a marcat cel puțin un gol în 7 din ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,60

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAnglia – Croația , duminică 18 noiembrie 2018
Articolul următorGrecia – Estonia , duminică 18 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns