DISTRIBUIȚI

Meciul dintre Irlanda de Nord și Bosnia va deschide, de altfel, ziua de sâmbătă, în Liga Națiunilor. De la 16:00, pe Windsor Park din Belfast, echipa britanică va primi vizita Bosniei, în prima întâlnire directă din istoria celor două echipe naționale.

Cele două echipe nu au luat parte la Cupa Mondială din Rusia, iar în acest an au disputat doar partide de pregătire. Irlanda de Nord a jucat trei meciuri amicale și a înregistrat o victorie, scor 2-1 cu Coreea de Sud, o remiză, 0-0 cu Panama, și o înfrângere, 0-3 cu Costa Rica.

De cealaltă parte, Bosnia a jucat șase meciuri amicale în acest an și a pierdut unul singur în fața Mexicului, scor 1-0. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, cu un scor identic de 0-0, în compania selecționatelor din Statele Unite ale Americii, Senegal și Muntenegru. Bosnia a obținut și două victorii, 1-0 cu Bulgaria și 3-1 cu Coreea de Sud.

Acestea fiind zise, vă sfătuim să mergeți pe mâna Bosniei, care a dovedit în acest an că este greu de învins și are de partea sa și mai multe meciuri jucate. Sfatul nostru este să mergeți la sigur și să pariați pe „X2”.

Din Grupa 3 a Seriei B a Ligii Națiunilor mai face parte, pe lângă Irlanda de Nord și Bosnia, și Austria. Marți va avea loc și debutul austriecilor, care vor întâlni în deplasare Bosnia.

Pronostic : sansă dublă X2 – cotă 1,41

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSerena Williams – Naomi Osaka , sâmbătă 8 septembrie 2018
Articolul următorRapid – Delta Dobrogea , sâmbătă 8 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns