DISTRIBUIȚI

Miercuri, incepand cu ora 22:00, Jorge Wilstermann si Real Potosi se vor duela in etapa cu numarul 6 a campionatului din Bolivia, partida urmand a se disputa pe “Estadio Municipal de Sacaba”.

Din nou s-a schimbat structura campionatului bolivian, daca in editia anterioara s-a incercat cu play-off, acum s-a revenit la cel normal, iar Jorge Wisltermann se afla pe locul 8, cu 12 puncte, marcand acelasi numar de goluri cu cele primite. Real Potosi este mai slaba, diferenta de valoare se vede si in aceste conditii, in care ambele nu stau deloc bine in clasament, ea avand patru puncte, drept pentru care este pe locul 13. Spre deosebire de Jorge Wilstermann, Real Potosi a mai jucat un meci de campionat intre timp, a primit replica celor de la San Jose. Potosi nu se simte in largul ei atunci cand joaca pe teren strain, dar tocmai acest statut de echipa vizitatoare a facut ca spectacolul sa fie la ordinea zilei, toate cele trei astfel de intalniri s-au incheiat cu cel putin trei modificari de scor, asa cum astept sa vad din partea lui Jorge Wilstermann ca o sa reuseasca si in meciul de miercuri, ea castigand ultimele sapte meciuri directe disputate pe teren propriu.

Real Potosi este una dintre cele mai slabe echipe din fotbalul actual din Bolivia si asta pentru ca traverseaza o perioada neclara si la nivel de conducere, chiar la inceputul sezonului au fost cateva conflicte care au privit echipasi se pare a acest lucru ii dauneaza si in campionat. Cel mai bun exemplu a venit de la finalul saptamanii trecute, atunci cand desi a evoluat pe teren propriu nu a putut sa opreasca umilinta venita din partea celor de la San Jose, meciul terminandu-se cu scorul de 0-5. Mai mult decat atat, are in medie de trei goluri primite in fiecare meci, in timp ce la nivel de goluri inscrise are o media de mai putin de un gol inscris pe meci.

Structura campionatului bolivian facea ca echipele sa se intalneasca de mai multe ori in decurusul unui an, iar in ultimele 12 luni am avut patru asemenea dueluri, toate castigate la cel putin doua goluri diferenta de Jorge Wilstermann. La sfarsitul lui aprilie am avut un 6-0 chiar pe “Estadio Victor Agustin Ugarte”. In alta ordine de idei, acord incredere gazdelor, Jorge Wilstermann fiind echipa de la care asteptarile mele sunt mai mari si o cred capabila sa castige inca de la pauza.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1,62

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentHavant & Waterlooville – Aldershot , miercuri 5 septembrie 2018
Articolul următorHerning-Ikast – Odense , miercuri 5 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns