DISTRIBUIȚI

Când vine vorba despre duelurile cu echipele medii şi mici, probabil că adversarul pe care Lazio ar vrea să-l evite ar fi Genoa. “Grifonii” au câştigat de cinci ori în ultimele şapte vizite pe Stadio Olimpico.

TREI VICTORII LA RÂND PENTRU BIANCOCELESTI
Lazio a început ezitant sezonul, dar înfrângerile cu Napoli (1-2) şi Juventus (0-2) au fost urmate de trei victorii consecutive: două în campionat, cu Frosinone (1-0) şi Empoli (1-0), şi una în Europa League, 2-1 cu Apollon.

Succese la limită, dar care oferă un moral bun echipei lui Simone Inzaghi, înaintea confruntării cu “bestia nera” din Genova.

FĂRĂ ȘTEFAN RADU
Fundaşul român s-a accidentat în meciul cu Empoli, din etapa trecută, şi nu va putea fi refăcut până duminică. Mai mult decât atât, prezenţa sa în Derby della Capitale, cu AS Roma, care va avea loc pe 29 septembrie, e pusă sub semnul întrebării. Caceres îi va lua locul în defensivă.

UN DECENIU FĂRĂ EGAL PE OLIMPICO
Din noiembrie 2008 nu s-a mai înregistrat vreo remiză între cele două echipe la Roma. Lazio a câştigat de patru ori, Genoa s-a impus în cinci ocazii. Totodată, formaţia genoveză s-a impus de nouă ori în precedentele 14 partide contra biancocelestilor, inclusiv în ultima vizită pe Olimpico, în luna februarie a acestui an.

Pronostic : se va marca între 2 și 4 goluri – cotă 1,54

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTorino – Napoli , duminică 23 septembrie 2018
Articolul următorChievo Verona – Udinese , duminică 23 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns