DISTRIBUIȚI

Alaves a ratat șansa, etapa trecută, de a le egala la puncte pe Barcelona și Real Madrid, dar se menține la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, ocupante poziției a treia a clasamentului, ambele având câte 11, după șase runde jucate.

Bascii vizitează acum Valencia, unde vor da piept cu un Levante în criză profundă.

LEVANTE, CINCI MECIURI LA RÂND FĂRĂ VICTORIE
Roș-albaștrii valencieni au cinci meciuri la rând fără victorie, din care patru înfrângeri, iar situația nu pare să dea semne de redresare. Deportivo Alaves, în schimb, are trei victorii și două remize în ultimele cinci meciuri jucate. Statistica și tradiția sunt și ele de partea formației basce.

Din cele 11 meciuri jucate anterior între cele două echipe, Levante a reușit o singură victorie, două meciuri s-au încheiat remize, iar de restul de opt ori s-a impus Alaves! Toate premisele, așadar, ca bascii să plece cu puncte de pe stadionul Ciudad de Valencia.

La Levante, sunt în continuare indisponibiliCoke, Sadiku și Vukcevic, în timp ce Alaves nu poate miza pe Rodrigo Ely și pe Adrian Marin.

UN EGAL NU AR AJUTA NICIUNA DINTRE ECHIPE FOARTE MULT
Așadar, Levante trebuie să lupte duminică nu doar contra tradiției și statisticii, dar și a formei mai bune a adversarului pentru a reuși să părăsească zona nisipurilor mișcătoare din clasament și pentru a-și reveni din forma slabă din ultimele runde. Aportul publicului ar putea să se reconcilieze cu succesul pe propriul teren.

Ambele echipe vor da totul, însă, pentru a putea cuceri toate cele trei puncte puse în joc. Egalul ar nemulțumi pe toată lumea, dar chiar din acest motiv și pentru că lupta va fi una crâncenă și acerbă, e cel mai probabil în actualul context.

Pronostic : 2-4 goluri – cotă 1,55

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentHuesca – Girona , duminica 30 septembrie 2018
Articolul următorBetis – Leganes , duminică 30 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns