DISTRIBUIȚI

Un derby vorbitor de limbă germană, Bayer Leverkusen – FC Zurich, în grupa A a Europa League, se dispută joi, de la ora 22:00. Elvețienii sunt lideri, cu maximum de puncte după trei etape, în timp ce „aspirinele” ocupă poziția secundă, cu șase puncte. Din grupă mai fac parte Ludogorets și AEK Larnaca, ambele cu câte doar un punct după primele trei runde.

”ASPIRINELE” AU NEVOIE DE CALIFICARE PENTRU A SALVA STARTUL DE SEZON
Leverkusen nu trece printr-o perioadă foarte bună, mai ales în campionat, unde ocupă doar locul 13, cu 11 puncte după zece etape scurse. O calificare din grupele UEL i-ar mai ridica moralul echipei pregătite de Heiko Herrlich și ar salva un debut de sezon catastrofal altfel.

Dincolo, FC Zurich este pe locul 3 în Elveția, cu 20 de puncte în 13 runde, dar a pierdut deja contactul cu prima clasată, Young Boys, care s-a distanțat la 14 puncte!

4+ GOLURI LA ULTIMELE MECIURI ALE AMBELOR ECHIPE
Ambele echipe au parte, în ultima vreme, indiferent că pierd, fac egal sau câștigă, de partide cu foarte multe goluri. Ultimele cinci meciuri jucate de Leverkusen au văzut cel puțin câte patru goluri marcate și, cu excepția unuia, cu ambele echipe înscriind.

La Zurich, în ultimele șase partide, s-au marcat cel puțin câte patru goluri și în fiecare dintre aceste șase meciuri au marcat ambele echipe câte minimum două goluri fiecare.

Toate premisele, așadar, pentru un meci cu multe goluri și cu ambele echipe marcând!

ÎN AMBELE ÎNTÂLNIRI ANTERIOARE S-AU ÎNSCRIS CÂTE CINCI GOLURI
Chiar și statistica meciurilor directe arată multe goluri între cele două formații vorbitoare de germană! În afara partidei din tur, câștigată de elvețieni cu 3-2, Zurich și Leverkusen s-au mai întâlnit o dată, în 2007, în Cupa UEFA, când Bayer a câștigat cu 5-0 în deplasare, în Elveția!

Leverkusen a remizat în cinci din ultimele sale opt meciuri europene de pe teren propriu, câștigând doar două.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,45

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBATE Borisov – Chelsea , joi 8 noiembrie 2018
Articolul următorCeltic – Leipzig , joi 8 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns