DISTRIBUIȚI

CFR Cluj va lua cu asalt poarta lui Dudelange, pentru a anula cât mai repede eşecul cu 0-2 din tur. Ardelenii pot profita de accidentarea titularului din poarta luxemburghezilor, chiar în partida cu ardelenii. În locul experiementatului Joubert a intrat Joe Frising. Acesta a rezistat aproape o repriză fără gol primit din partea ardelenilor, dar în ultima etapă din campionat a încasat patru goluri. Frising are doar zece meciuri jucate în ultimii 2 ani.

Jucătorii sunt conştienţi că trebuie să facem un meci bun pentru a întoarce soarta calificării„, a declarat antrenorul clujenilor, Toni Conceicao.

Să dăm totul pe teren şi să demonstrăm altă imagine, imaginea adevarată a CFR-ului, pe care nu am arătat-o din păcate în meciul tur„, a spus şi Mario Camora.

Am mare încredere în băieţi, în antrenori, în toată lumea de la club„, a afirmat şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

Dacă va trece de CFR Cluj, Dudelange ar deveni prima echipă din istoria Luxemburgului care merge în grupele unei competiţii europene.

LIVE VIDEO : CFR Cluj – Dudelange

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO : River Plate 3-0 Racing Club
Articolul următorLIVE VIDEO : Burnley – Olympiakos , joi 30 august 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns