DISTRIBUIȚI

LIVE FCSB – Rapid Viena, play-off Europa League | FCSB își joacă în această seară calificarea în grupele UEFA Europa League, competiție în care în sezonul trecut a ajuns până în 16-imile de finală. Meciul retur din play-off cu Rapid Viena se joacă la ora 21:30

LIVE VIDEO : FCSB – RAPID Viena

Vicecampioana României din sezonul 2017-2018 speră la o minune și are toate motivele să o facă. În ultimii 13 ani a mai întors sorțile unor calificări europene ce păreau pierdute, iar asta în fața unor adversari mult mai bine cotați: în 2005 în fața Valenciei (pe atunci, deținătoarea trofeului Cupei UEFA), iar în 2013 contra lui Ajax. De fiecare dată, roș-albaștrii s-au impus la loviturile de departajare, în urma unor victorii cu 2-0 în returul de la București, după înfrângeri cu același scor în manșa întâi disputată în deplasare.

De această dată, diferențele sunt reprezentate de competiție (Champions League, față de Europa League / Cupa UEFA), numele adversarului și fotbalul din care provine (Austria este sub Spania și Olanda), dar și de scor. Chiar dacă acum a primit mai multe goluri față de dublele amintite, FCSB a și marcat în deplasare, iar un 2-0 i-ar fi de ajuns pentru o calificare directă.

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns