DISTRIBUIȚI

In meciul de deschidere al etapei cu numarul trei din Spania La Liga se vor intalni pe arena Coliseum Alfondo Perez gazdele de la Getafe contra nou-promovatei Real Valladolid. Duelul va fi televizat în românia pe DIGI Sport 4 și Telekom Sport 3 .

 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Getafe - Valladolid

 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Getafe - Valladolid

Avancronică și pronostic

Ambele echipe arata o forma destul de scazuta in startul sezonului, daca vorbim de rezultate sau de eficienta ofensivei.

Getafe ocupa locul 11 in clasament cu 3 puncte acumulate, dupa ce in etapa de debut a avut ghinionul sa joace chiar pe Santiago Bernabeu iar rezultatul contra Realului era unul de asteptat, infrangere cu scorul de 2-0, apoi in etapa trecuta a obtinut prima victorie din noul sezon, pe teren propriu contra celor de la Eibar cu scorul de 2-0, reusind asadar sa isi echilibreze golaverajul. Getafe a avut programate cinci partide amicale in pre-sezon, in care a avut rezultate bune dupa ce a inregistrat 3 victorii (una la lovituri de departajare) si 2 remize.

De cealalta parte, Valladolid a inceput mai slab sezonul fata de adversara sa din acest meci si nu a reusit inca sa marcheze in prima divizie, obtinand un punct si clasandu-se pe locul 14. A debutat cu o remiza in deplasarea de pe terenul celor de la Girona, scor 0-0, pentru ca in etapa trecuta sa se inchida din nou foarte bine si sa fie foarte aproape de a furniza o mare surpriza contra Barcelonei, catalanii castigand in cele din urma cu 0-1. Valladolid a disputat doar 3 partide de pregatire in care a inregistrat 2 victorii si 1 infrangere.

Cele doua s-au infruntat de-a lungul istoriei de 14 ori, fie in prima divizie, a doua, in Cupa sau in amicale iar duelurile dintre ele au fost echilibrate si cu putine goluri inscrise – 5 victorii pentru Getafe, alte 5 pentru Valladolid si 4 remize, cu un golaveraj de 10/12 favorabil lui Valladolid.

Pronostic : x pauză / 1 final ~ cota 4,00

Lasă un răspuns