DISTRIBUIȚI

Sambata, de la ora 11:00, are loc unul dintre derby-urile din Bucuresti ale Ligii a 2-a, Metaloblogus o intalneste pe Daco-Getica, in runda cu numarul 6.

Metaloglobus are de la inceputul sezonului in componenta un jucator precum Claudiu Herea, insa, acesta este la apus de cariera si prea multe nu poate face, drept pentru care echipa sa se afla pe loc direct retrogradabil, respectiv locul 17, cu patru puncte. Daca in cel mai recent meci jucat in rol de gazda a bifat si singura victorie stagionala, in fata Petrolului Ploiesti, Metaloglobus n-a ezitat sa se fara din nou de ras si la finalul etapei anterioare a pierdut cu 0-5 in fata CS Mioveni. “Verzii” depind mult de jocul de pe teren propriu, toate punctele au venit ca urmare unor jocuri disputate cu rol de gazda, in care randamentul a fost unul bun, dupa 1-0 contra Petrolului si 1-1 cu nou-promovata Aerostar Bacau.

Daco-Getica Bucuresti a evoluat in sezonul trecut pe prima scena a fotbalului romanesc, dar cum nu a dispus de resurse financiare si lotul a fost unul modest a retrogradat fara sa aiba vreo sansa. Cu antrenor nou si cu un lot care lasa mult de dorit, aceasta este pe locul 14, cu cinci puncte. Singura victorie a venit in chiar runda inaugurala, cand adversarul sau a fost UTA Arad (2-0). Activa din punct de vedere ofensiv, Daco-Getica nu a mai reusit sa castige, din patru meciuri pe care le-a jucat dupa aia a reusit sa mai obtina doua puncte si acelea ca urmare a remizelor cu CS Balotesti si Pandurii Targu Jiu, alte doua contracandidate la evitarea retrogradarii.

Fiind din Bucuresti, cele doua s-au intalnit rar si atunci s-a intamplat in meciuri de pregatire. Jocul neconvingator si aspiratiile slabe pe care acestea le au, astept sa asistam la un joc modest din punct de vedere al spectacolului. Totusi, Geto-Dacica este obisnuita cu jocurile contra echipelor modeste, iar acest lucru ar putea sa conteze si la final sa obtina cel putin un punct.

Pronostic : șansă dublă X2 – cotă 1,48

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLuceafarul Oradea – UTA Arad , sâmbătă 8 septembrie 2018
Articolul următorHeimstetten – Schweinfurt , sâmbătă 8 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns