DISTRIBUIȚI

Daca este etapa de Uefa Nations League, inseamna ca vor intra in scena si echipele din lumea a doua a fotbalului mondial si aici ma refer la Republica Moldova si San Marino. Cele doua nationale vor sta fata in fata incepand cu ora 21:45, la Chisinau, pe “Stadionul Zimbru”.

Moldova – Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu probleme evidente in a mai castiga un meci oficial, Republica Moldova este o nationala mai mult decat modesta, iar acest lucru putem sa-l sesizam din parcursul pe care aceasta l-a avut in ultimii patru ani. Pe langa faptul ca are trei victorii in fata unor nationale care sunt mai slab cotate decat ea, ultima data cand s-a bucurat de succes a fost in luna martie a anului trecut, atunci trecea cu 2-0 tot de San Marino. Desi s-au facut schimbari la nivel de federatie, moldovenii au inceput Uefa Nations League intr-o maniera conforma cu nivelul fotbalului intern. A pierdut la pas contra lui Luxemburg, 0-4 a fost scorul acelui duel, pentru ca dupa cateva zile de la acel duel sa faca 0-0 cu Belarus, intr-un meci in care mereu a fost pusa in postura de a se apara.

San Marino – Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Facand parte din cele 3-4 nationale care se lupta pentru coada clasamentului FIFA, San Marino vine dupa 23 de meciuri pierdute, infruntari avut atat in partidele oficiale, cat si in cele de pregatire. Ultima data cand s-a intamplat sa incheie un duel fara sa piarda a fost in toamna lui 2014, cand facea 0-0 cu Estonia, intr-un meci pe care l-a jucat pe teren propriu. Evident, in Uefa Nations League nici nu s-a pus vreun moment problema sa faca jocuri bune, a pierdut la scor contra nationalelor din Belarus (0-5) si a luxemburghezilor (0-3). Mai mult decat atat, in ultimele 12 meciuri a inscris o singura data si atunci la singurul sut expediat pe spatiul portii Azerbaijanului.

Moldova – San Marino: Rezultate directe (H2H)

  • 19.03.2017: San Marino – Moldova 0-2
  • 11.10.2013: Moldova – San Marino 3-0
  • 16.10.2012: San Marino – Moldova 0-2
  • 11.10.2011: Moldova – San Marino 4-0
  • 12.10.2010: San Marino – Moldova 0-2

Moldova – San Marino: Cote la pariuri si predictii fotbal

Este clar pentru toata lumea ca cele doua sunt formatii din partea a doua a fotbalului european, dar asa cum exista clasificari, San Marino este una dintre cele mai slabe. In alta ordine de idei, cred ca aceasta este unica ocazie sa obtina cel putin un punct, dar asa cum s-au prezentat cele doua, inclin sa vedem un succes cu cel putin trei goluri inscrise de catre echipa gazda.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,48

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEstonia – Finlanda , vineri 12 octombrie 2018
Articolul următorBelarus – Luxembourg , vineri 12 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns