DISTRIBUIȚI

Eveniment istoric joi, 11 octombrie, de la ora 21:45 pe stadionul din Podgorica: va fi primul meci între Muntenegru și Serbia din 2006 încoace, de când gazdele și-au declarat independența.

Cele două reprezentative au câte patru puncte după două meciuri din grupa 4 a Seriei C a UEFA Nations League și sunt departajate de golaveraj (2-0 pentru amfitrioni, 3-2 pentru naționala de la Belgrad).

LIPSESC STARURILE
Acest meci al orgoliilor nu va beneficia de serviciile a câțiva jucători esențiali. Jovicic (Monaco) și Savic (Atletico) sunt aproape sigur absenți, iar la oaspeți, cei doi căpitani, Kolarov (Roma) și Matic (Man. United) au fost anunțați ca indisponibili.

Muntenegrul este într-o veritabilă criză de efectiv, dar vecinii de la nord compensează lipsurile amintite prin forma excelentă arătată în ultima vreme de jucătorii ofensivi precum Tadic (Ajax), Mitrovic (Fulham) sau Kostic (Eintracht).

ATMOSFERĂ ELECTRIZANTĂ
Cu siguranță, stadionul din Podgorica va fi arhiplin la ora partidei, mai ales că arena are doar puțin peste 15.000 de locuri. Atmosfera este electrizantă la meciurile Muntenegrului, având în vedere că sunt numai patru metri distanță de la tribună la linia de aut! De altfel, în ultimii ani au fost înregistrate incidente majore la meciurile cu Anglia sau Rusia.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Nu mai puțin de șapte muntenegreni joacă în Serbia, cei mai bine cotați fiind fundașul dreapta Stoijkovic (Steaua Roșie, cotat la 2,5 milioane de euro) și decarul Jankovic (Partizan, estimat la 1,7 milioane de euro) * Arbitru a fost desemnat experimentatul italian Gianluca Rocchi (45 de ani, oficial internațional din 2008). Acesta a dictat trei eliminări în cele două jocuri de UCL arbitrate în această toamnă (Vidi-AEK, respectiv Galatasaray-Lokomotiv)! * Selecționerul muntenegrean Ljubisa Tumbakovic i-a fost antrenor adversarului său de pe banca Serbiei, Mladen Krstajic, pe când pregătea Partizan Belgrad.

Pronostic : ambele marchează – cotă 2.10

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIsrael – Scoția , joi 11 octombrie 2018
Articolul următorInsulele Feroe – Azerbaidjan , joi 11 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns