DISTRIBUIȚI

Echipa naţională a Norvegiei a terminat pe locul 4 în Grupa C a preliminariilor CM 2018, având 13 puncte, după Germania 30 puncte, Irlannda de Nord 19 puncte, Cehia 15 puncte, dar înaintea Azerbaidjanului 10 puncte şi San Marino 0 puncte. Bilanţul a fost de 4 victorii, un rezultat de egalitate şi 5 înfrângeri, înscriind 17 goluri şi primind 16.

Echipa antrenată de suedezul Lars Lagerbäck speră să aibă un parcurs în Liga Naţiunilor C, unde se află în Grupa 3, alături de Bulgaria, Slovenia şi Cipru. Ocupanta primului loc va promova în în Grupa 2. Scandinavii sunt într-o grupă echilibrată, care poate fi câştigată practic de orice ţară.

Gazdele nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu Cipru, cu excepţia portarului André Hansen (Rosenborg), care s-a retras de la echipa naţională. Portarul Rune Jarstein (Hertha BSC) are cele mai multe selecţii, 52, în timp ce atacantul Joshua King are cele mai multe goluri marcate, 12.

În acest an, „Løvene” au jucat 4 meciuri amicale, câştigându-le pe toate, cu Australia (4-1, acasă), Albania (1-0, deplasare), Islanda (3-2, deplasare) şi Panama (1-0, acasă).

Reprezentativa Ciprului a terminat pe locul 5 în Grupa H a preliminariilor CM 2018, având 10 puncte, după Belgia 28 puncte, Grecia 19 puncte, Bosnia & Herţegovina 17 puncte, Estonia 11 puncte, dar înaintea Gibraltarului 0 puncte. Bilanţul a fost de 3 victorii, un rezultat de egalitate şi 6 înfrângeri, înscriind 9 goluri şi primind 18.

Echipa antrenată de israelianul Ran Ben Shimon va juca în Liga Naţiunilor C, în Grupa 3, alături de Norvegia, Bulgaria şi Slovenia. Grupa este grea însă ciprioţii îşi doresc să construiască o echipă bună cu care să încerce ceva mai mult în preliminariile CE 2020 decât ultimele locuri în clasament.

Oaspeţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu Norvegia. Portarul Antonis Georgallides (Olympiakos Nicosia) are cele mai multe selecţii, 66, în timp ce mijlocaşul Andreas Avraam (AEL Limassol) şi atacanţii Nestoras Mitidis (AEL Limassol) şi Pieros Sotiriou (FC København) au cele mai multe goluri marcate, 5.

În acest an, ciprioţii au jucat 4 meciuri amicale, în care nu au obţinut nicio victorie. Ei au pierdut cu Georgia (0-1, deplasare), Armenia (2-3, deplasare) şi Iordania (0-3, deplasare) şi au terminat la egalitate cu Muntenegru (0-0, deplasare).

Pronostic : 1 X & peste 1,5 goluri – cotă 1,50

 

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCehia – Ucraina , joi 6 septembrie 2018
Articolul următorAlbania – Israel , joi 6 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns