DISTRIBUIȚI

Parma, cea mai bună dintre echipele nou-promovate, încearcă să confirme startul excelent de sezon, în timp ce Lazio merge pe Ennio Tardini cu obiectivul de a-şi consolida locul în Top 4. Poate chiar să urce o poziţie, sperând într-un pas greşit al celor de la Inter, în derby-ul cu AC Milan.

GAZDELE, CEL MAI BUN ÎNCEPUT DE SEZON DIN ULTIMUL DECENIU
Cu 13 puncte câştigate în primele 8 etape, Parma are un* start de campionat peste aşteptări*, la revenirea în Serie A. De altfel, de aproape un deceniu nu a mai început atât de bine. Mai exact, din stagiunea 2009/10, când avea tot 13 puncte în primele 8 runde.

CEA MAI CINICĂ ECHIPĂ DIN ITALIA
Formaţia pregătită de Roberto D’Aversa are o calitate extrem de apreciată în fotbalul italian: cinismul. O confirmă faptul că Parma a transformat în gol 41,70% din ocaziile create, capitol la care e lider în Serie A.

Mai mult decât atât, jumătate dintre ultimele şase şuturi trimise de ducali au însemnat goluri (3 din 6). Cifre care ar trebui să-i îngrijoreze pe laziali, a căror defensivă a suferit în primele etape.

LUIS ALBERTO, APT ŞI PREGĂTIT SĂ JOACE
Cea mai mare grijă a lui Simone Inzaghi din punct de vedere a lotului a dispărut. Luis Alberto s-a refăcut, s-a antrenat normal alături de colegii săi şi va juca din primul minut la Parma, după ce a lipsit cu Fiorentina.

CE MAI TREBUIE SĂ ŞTIM
* Faţă de primele 8 etape din sezonul trecut, Lazio are cu 4 puncte mai puţin (15 faţă de 19) şi cu 10 goluri mai puţin marcate (11 faţă de 21). * Lazio este neînvinsă în ultimele şase meciuri cu Parma, în Serie A (4 victorii, două egaluri). * Cinci din ultimele nouă meciuri directe de pe Tardini s-au încheiat cu rezultate de egalitate. * Parma are două victorii la rând în Serie A. Nu a mai obţinut trei succese consecutive din martie 2014.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.75

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChievo – Atalanta , duminică 21 octombrie 2018
Articolul următorFiorentina – Cagliari , duminică 21 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns