DISTRIBUIȚI

Miercuri, de la ora 16:30, Progresul Spartac, clubul continuator al Progresului București, va primi vizita lui „U” Cluj în „16”-imile Cupei României.

Partida va avea loc la București, iar „U” Cluj are o șansă bună de a merge în faza următoare, dacă va repeta ultimele evoluții.

PROGRESUL ȘI-A DEPĂȘIT DEJA CONDIȚIA
Progresul Spartac este o echipă de liga a treia, care nu a strâns decât un punct în primele 5 etape jucate din campionat. Fără jucători cu experiență și fără o bază materială solidă, Progresul Spartac a trecut surprinzătorde Metaloglobus în turul precedent, dar următoarea misiune se anunță dificilă: „U” Cluj trage la promovarea în Liga 1 și câștigase patru meciuri consecutive înainte de eșecul de la FC Argeș, de săptămâna trecută (1-2).

În ultima etapă de campionat, ardelenii au trecut cu 3-2 de Petrolul, pe teren propriu (goluri Goga și Ursu).

CLUJENII AU SCĂPAT FĂRĂ GOL DOAR ÎN TREI MECIURI
Pentru a ajunge în această fază a competiției, „U” Cluj le-a eliminat pe Gloria Buzău (2-1) și Comuna Recea (3-1), primind astfel gol de la ambii adversari întâlniți în Cupă. Mai mult, alb-negrii au scăpat fără gol primit doar în trei meciuri oficiale din acest sezon, toate disputate însă pe teren propriu!

În lotul pregătit de Adrian Falub la Cluj se regăsesc jucători cu mare experiență în Liga 1, precum Gavra, Takacs, Abrudan sau Cordoș. Mai mult, Universitatea are la dispoziție și trei foști internaționali ai României: Dorin Goga, George Florescu și Laszlo Sepsi. Cu toții sunt anunțati titulari în partida de Cupă, contra lui Progresul Spartac.

Pronostic : victorie „U” Cluj – cotă 1,57

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCSM Slatina – Dunărea Călărași , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorSporting Liești – CS Mioveni , miercuri 26 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns