DISTRIBUIȚI

Sâmbăta 24 noiembrie 2018 , de la ora 17:30 pe Stadionul Valentin Stănescu din București , FC Rapid București va juca ultimul meci pe „bătrânul” stadion împotriva formației Inainte Modelu .

Daniel Pancu se pregăteşte să revină pe gazon. Antrenorul Rapidului vrea să fie pe teren în ultimul meci din istorie pe stadionul din Giuleşti înainte ca arena să fie modernizată în perspectiva Euro 2020. „Alb-vişiniii” vor înfrunta Înainte Modelu în ultimul meci de pe teren propriu din 2018, programat sâmbăta viitoare.

„Voi încerca să joc la ultimul meci oficial pe stadionul Giulești. Va fi ca un meci de retragere pentru mine cel cu Modelu. Sper să vină cât mai multă lume și să ne organizăm bine”, a spus Pancu.

Rapid este prima în clasamentul seriei a II-a din Liga 3, cu 32 de puncte, după ce a câştigat cu 1-0 pe terenul Unirii Slobozia, care a căzut pe locul 3, cu 28 de puncte. Pe poziţia secundă a urcat CS Afumaţi, cu 29 de puncte.

Încep lucrările de modernizare la stadionul din Giuleşti

Noul stadion din Giuleşti va avea o capacitate de 14.000 de locuri. Actuala arenă va fi demolată, cu excepţia peluzei dinspre Sala Rapid, care va fi modernizată.

Arena va avea şi o zonă de sărituri în lungime, dar şi o pistă de alergare 60 de metri outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, dar și săli de forță sau recuperare și pistă de popice.

LIVE STREAM : RAPID BUCUREȘTI – INAINTE MODELU

WwW.Brfatu-Marian.Ro
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSport la TV , vineri 23 noiembrie 2018
Articolul următorDaco-Getica – Ripensia Timișoara , sâmbătă 24 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns