DISTRIBUIȚI

În această seară , de la ora 19:30 , pe Stadionul Valentin Stănescu din București , va avea loc duelul dintre RAPID București și Delta Dobrogea , partidă contând petnru etapa a treia din Liga a III a (Seria a IIa ).

LIVE VIDEO : RAPID – Delta Dobrogea

Duelul dintre RAPID București și Delta Dobrogea va fi televizat pe Telekom Sport 1 și DIGI Sport 1 .

WwW.Brfatu-Marian.Ro

WwW.Brfatu-Marian.Ro

RAPID Bucureşti , echipă antrenată de Constantin Schumacher a început cu o victorie noul sezon , cu o victorie pe propiul teren , scor 2-1 cu Progresul Spartac , în runda a doua a remizat scor 1-1 în deplasare cu Popești-Leordeni ,”giuleștenii” restabilind egalitatea dintr-o lovitură de la 11 metri .

Feroviarii au jucat și în Cupa României , primele trei tururi , în primul tur preliminar a învins cu 3-0 pe Viitorul Domneşti , în turul al doilea a trecut de Bragadirul cu scorul de 5-0 , iar în turul trei preliminar s-a impus cu scorul de 4-1 de Alexandria .

Pe 11 septembrie 2018 , RAPID București va juca împotriva formației Daco-Getica , formație ce a evoluat în sezonul trecut în prima ligă sub numele de Juventus București , acum această formație evoluează în liga secundă din România .

De cealaltă parte , Delta Dobrogea în cele două etape scuse nu a scos nici-un punct , fiind îninsă cu 3-0 de Afumați și tot cu 3-0 de Agricola Borcea . Delta Dobrogea a jucat și în Cupa României , unde a fost eliminată de Pescăruşul Sarichioi cu scorul de 3-1 .

Jucând pe propia arenă , în fața propiilor suporteri și cu o echipă mai slab cotată , „giuleștenii” sunt clar favoriți în această dispută , noi recomandăm un pronostic cu peste 4,5 goluri .

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIrlanda de Nord – Bosnia , sâmbătă 8 septembrie 2018
Articolul următorComoros – Cameroon (08.09.2018)
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns