DISTRIBUIȚI

Duminică, de la 19:30, Valladolid primește vizita celor de la Deportivo Alaves, una dintre contracandidatele la retrogradare.

Alb-violeții au început decent sezonul, remizând cu Girona și cu Getafe, în deplasare, 0-0, și pierzând la limită, 0-1, cu campioana FC Barcelona.

De cealaltă parte, Alaves a acumulat 4 puncte după trei runde, singura sa înfrângeresurvenind tot în fața Barcelonei.

Valladolid încă nu a înscris niciun gol în acest sezon, dar are speranțe mari că va sparge gheața cu Alaves. Bascii au marcat, la rândul lor, într-un singur meci, în victoria cu 2-1 în fața lui Espanyol, de runda trecută.

Așadar, nu ne așteaptă chiar un festival ofensiv în acest derby al suferinței.

ULTIMA REMIZĂ ÎNTRE CELE DOUĂ ÎNTR-UN MECI OFICIAL, ÎN 2003!
Cum era de așteptat, ultimele cinci meciuri dintre cele două formații s-au disputat în liga secundă. Două dueluri au fost câștigate de Alaves și trei de Valladolid.

Așadar, cele două nu obișnuiesc să „cadă la pace”, preferând totul sau nimic. Singura remiză dintre Valladolid și Alaves din 2003 încoace s-a înregistrat chiar vara asta, dar într-un meci amical.

Valladolid are doi jucători incerți înaintea acestui meci: Joaquin Fernandes și Verde. Dincolo, bascii nu se pot baza pe Rodrigo Ely, Borja Bastoon și Tomas Pina

Pronostic : victorie Real Valladolid – cotă 2,25

Lasă un răspuns