DISTRIBUIȚI

Joi la ora 19:55 va incepe meciuldintre Rosenborg si RB Leipzig din cadrul rundei 2 din grupa B de Europa League. Ambele formatii au inceput cu o infrangere deci punctele din acest joc sunt foarte importante. Citeste tot articolul pentru a afla pontul meu si joaca-l la Betano.

Rosenborg : Echipa a inceput slab acest sezon european deoarece a fost invinsa in deplasarea de la Celtic cu scorul de 1-0.
Forma de moment este inconstanta deoarece in ultimele 5 jocuri are 3 victorii si 2 infrangeri
In campionat se descurca foarte bine deoarece in 24 de meciuri a obtinut 52 de puncte si astfel este pe locul 1. A marcat 43 de goluri si a primit 20
Acasa s-a descurcat bine pentru ca in 12 meciuri a acumulat 27 de puncte. A marcat 27 de goluri si a primit 11.

Leipzig : Echipa a inceput cu o infrangere pe teren propriu acest sezon european scor 3-2 impotriva lui RB Salzburg.
Forma de moment este decenta deoarece in ultimele 5 jocuri are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere
In campionat se descurca decent deoarece in 6 meciuri a obtinut 11 puncte si astfel este pe locul 6. A marcat 10 goluri si a primit 9.
In deplasare a jucat inconstant deoarece in 3 jocuri a acumulat 4 puncte. A marcat 4 goluri si a primit 6.

Pronostic : 2-4 goluri – cotă 1,55

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAstana – Rennes , joi 4 octombrie 2018
Articolul următorFC Argeș – Petrolul Ploiești , joi 4 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns