DISTRIBUIȚI

Un duel intre doua nationale mici poate sa fie uneori interesant. Marti, de la ora 21:45, pe „San Marino Stadium”, avem disputa dintre San Marino si Luxemburg, in grupa 2, din ultima liga valorica din Nations League.

San Marino este acolo, la acelasi nivel cu Gibraltar-ul. La ultimele calificari, pentru Mondialul din Rusia, San Marino a incasat 51 de goluri in 10 partide. A reusit totusi sa inscrie de doua ori, lucru destul de rar in campaniile anterioare. In prima runda din Liga Natiunilor, a pierdut in Belarus, scor 0-5. Evident, a fost un meci in care oaspetii s-au aparat in permanenta, iar Belarus-ul si-a procurat vreo 30 de ocazii de-a inscrie, plus 10 cornere. Posesia a fost 71-29.

Luxemburg este intr-un continuu progres, aspect vizibil si la nivel de club, unde aceasta mica tara si-a trimis pentru prima data o echipa in grupele Europa League. Dupa egalul din Franta, 0–0, din campania trecuta pentru Mondial, Luxemburg a inceput grupa din Liga Natiunilor cu o victorie clara, 4-0, acasa, cu Moldova. Trei dintre cei patru marcatori au fost de la formatii din Luxemburg ce au jucat sezonul acesta in cupele europene.

San Marino, de regula, se apara mult prea jos, insa asta inseamna ca situatia devine problematica la suturile de la distanta si la actiunile pe flancuri, daca sunt trimise centrari la nivelul gazonului. Intr-un careu supraaglomerat, oricand poate sa intervina o deviere. Oaspetii sunt favoriti in aceasta disputa, dar vorbim totusi de doua echipe mici. San Marino poate ca nu iese des din propria jumatate, insa ceva-ceva faze fixe tot va avea. San Marino n-a marcat in ultimele 14 dispute pe teren propriu, dar poate c-o va face marti. De la echipele puternice, de obicei primeste de la 3 in sus. Sa vedem si cu Luxemburg, o nationala mai apropiata valoric.

Pronostic : Peste 2,5 goluri – cotă 1,57

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLIVE STREAM : Serbia – România (10.09.2018)
Articolul următorUngaria – Grecia , marți 11 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns