DISTRIBUIȚI

Sassuolo a suferit prima înfrângere în această ediţie de campionat, pe terenul liderului Juventus (1-2), meci în care Cristiano Ronaldo a marcat primele goluri în Serie A, dar cu o victorie acasă cu Empoli va reveni cel puţin pentru o seară pe locul 2 al clasamentului.

Formaţia lui Roberto De Zerbi, una dintre surprizele plăcute ale începutului de sezon, are prima şansă, în condiţiile în care a câştigat de patru ori în ultimele cinci jocuri acasă.

„I neroverdi” stau mai bine şi la “directe”. Au patru victorii în şase partide şi s-au impus de fiecare dată în precedentele trei dueluri.

EMPOLI A INTRAT ÎN VRIE
În plus, deşi învinsă la Torino, echipa a avut o prestaţie care l-a mulţumit pe antrenor, optimist în privinţa următoarelor meciuri. “Sunt foarte satisfăcut de evoluţia băieţilor. Nu e plăcut să pierzi, dar ştiam că jucăm împotriva celor mai puternici, astfel că înfrângerea e de înţeles”, a spus De Zerbi.

Pentru toscani, lucrurile s-au complicat. Victoria din prima etapă, 2-0 contra lui Cagliari, a fost urmată de un singur egal în următoarele trei meciuri.

Lupta pentru evitarea retrogradării se anunţă dură şi orice punct e important pentru “squadra” lui Aurelio Andreazzoli. Însă cifrele nu sunt de partea lui Empoli, care nu a câştigat în ultimele patru deplasări din Serie A.

Pronostic : victorie Sassuolo – cota 2.30

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPAOK – Chelsea , joi 20 septembrie 2018
Articolul următorHuesca – Real Sociedad , vineri 21 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns