DISTRIBUIȚI

După ce a pierdut „derbi sevillano”, 0-1 cu Betis, Sevilla primește, în etapa a patra din La Liga, vizita lui Getafe pe „Ramon Sanchez Pizjuan”.

Cele două formații au același număr de puncte, 4, după trei runde, și sunt despărțite în clasament doar de golaveraj.

Andaluzii vor să câștige pentru a spăla imaginea înfrângerii în fața rivalei, în timp ce madrilenii sunt deciși să profite de forma fluctuantă a Sevillei.

Ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe au însemnat două victorii pentru Sevilla, una pentru Getafe și două remize. De altfel, ultimul meci jucat între Sevilla și Getafe pe stadionul Nervion din capitala andaluză a fost un 1-1.

DIFERENȚE DE BUGET ENORME
Andaluzii nu-i au la dispoziție pe Mercado, Escudero și Gonalons, accidentați, în timp ce Getafe stă ceva mai bine, având un singur jucător incert: Bergara.

Jose Bordalas, antrenorul echipei madrilene, recunoaște că diferențele de buget și de lot dintre cele două formații sunt enorme, dar spune că acest lucru nu ar trebui să conteze pe teren. Sevilla are un buget salarial de 162 de milioane de euro, în timp ce toți jucătorii lui Getafe nu însumează 40 de milioane de euro.

„Există diferențe importante de buget și posibilitățile financiare nici nu pot fi comparate. Dar nu ne gândim la asta, ci la a a evolua cât mai bine și a face un meci cât mai bun. Este evident că suntem o echipă mică și trebuie să ne îmbunătățim jocul puțin câte puțin”, a spus Bordalas

Pronostic : victorie Sevilla

Lasă un răspuns