DISTRIBUIȚI

Disputarei unei etape intermediare din Vanarama National League ne aduce meciul Solihull – Halifax, joc ce face parte din runda a 18-a si care urmeaza sa inceapa de la 21:45.

A reusit ca in etapa trecuta sa isi duca la final misiunea pe care a avut-o si anume, sa confirme statutul de favorita si sa o invinga cu 3-1 pe Maidstone, in ceea ec a fost a sasea victorie din ultimele sapte etape Forma de moment execelenta justifica total locul 4 pe care il ocupa in acest moment, avand ocazia de a incheiat etapa pe primul loc, dat fiind faptul ca sunt doua lungimi intre ea si Leyton Orient, echipa care in prezent este la conducerea Vanarama National League.

Total opusa cand vine vorba despre forma de moment, Halifax a reusit in etapa anterioara sa se faca din nou de ras, pierzand acasa, 0-1, cu Eastleigh. A fost a zecea partida la rand disputata si in care nu reuseste sa se impuna, perioada care a afectat serios ce se intampla cu ea in clasament, ocupand acum locul 14, cu 21 de puncte. Jucand in deplasare este pusa in mare dificultate, din opt asemenea jocuri are o singura victorie, fiind si una dintre cele mai slabe marcatoare din aceasta postura.

E clar, Halifax continua sa aiba probleme dupa probleme si faptul ca joaca contra uneia dintre aspirantele la primul loc, confirma cota usor dezechilibrata. Mai mult, nivelul jocului gazdelor a crescut de la o etapa la alta, sase din cele opt jocuri avute acasa au insemnat victorii destul de lejere, avand in vedere ca are un golaveraj de 14-4.

Pronostic : victorie Solihull – cotă 1,66

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentWrexham – Hartlepool , marți 30 octombrie 2018
Articolul următorBromley – Braintree , marți 30 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns