DISTRIBUIȚI

Miercuri 14 noiembrie 2018 , de la ora 21:45 Southend Utd o va înfrunta pe Southampton U21 , într-un meci contând pentru Trofeul LDV Vans .

Meciul este decisiv pentru calificarea in faza superioara, oricine invinge avansand mai departe in competitia rezervata echipelor din ligile a 3-a si a 4-a, plus 16 echipe de tineret ale formatiilor din primele ligi.

Grupa a 10-a este deosebit de echilibrata, toate echipele avand acelasi numar de puncte, fiind departajate doar de golaveraj.

Southend a inceput perfect grupa, printr-o victorie, 3-1, in meciul cu Cambridge, intr-un meci in care a fost condusa dar a revenit, reusind victoria la final. A urmat apoi o infrangere cu 0-2 la Colchester, astfel ca a rezultat un golaveraj de 3-3 si 3 puncte in clasament.

In League One, Southend este situata undeva la mijlocul clasamentului, fara griji ca ar putea retrograda si fara pretentii de promovare.

Formatia de tineret a echipei de Premier League Southampton se afla momentan pe ultima pozitie in grupa, dar acest lucru este cauzat doar golaverajului mai slab, numarul de puncte fiind acelasi cu al echipei de pe primul loc.

Din cauza acestui inconvenient, singurul rezultat care sa permita calificarea echipei under 21 este victoria in meciul cu Southend.

In grupele EFL Trophy, Southampton U21 a inregistrat o victorie, 2-0 in meciul de la Colchester, si a suferit o infrangere categorica, 0-4 in meciul disputat cu Cambridge Utd.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,62

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRomania U19 – Bulgaria U19, miercuri 14 noiembrie 2018
Articolul următorErgotelis – PAOK Salonic , miercuri 14 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns