DISTRIBUIȚI

Pe 2 decembrie s-ar putea împlini șase luni de la ultima partidă pierdută acasă, în eșalonul secund, de Sportul Snagov. Asta, firește, dacă ilfovenii coordonați de Laszlo Balint nu vor ceda miercuri, 28 noiembrie, de la ora 14:00, într-unul din cele mai importante meciuri ale rundei a 19-a din Liga. Snagovul este pe locul 2, cu 40 de puncte, iar FC Argeș stă aproape de podium, pe poziția a 4-a, cu 38 de puncte.

Hermannstadt a fost ultima echipă secund-divizionară care s-a impus la Snagov, 2-0 pe 2 iunie, într-un moment în care era deja promovată în elită.

IGNORĂ PROBLEMELE FINANCIARE

Deși necazurile economice sau de infrastructură au devenit publice, Sportul Snagov a reușit să se imunizeze și să-și continue traseul excelent din campionat. Elevii lui Balint au izbutit să scoate trei victorii și un egal în ultimele patru etape, perioadă în care au primit un singur gol, și acela din lovitură liberă, cu ASU Politehnica.

În weekend, Sportul a câștigat cu 2-0 la Aerostar Bacău. A fost meciul care a adus primul gol pentru Alexandru Ioniță, venit în această toamnă în Ilfov, după o carieră în care a ajuns inclusiv la FC Koln.

Calitatea meciului ar putea fi afectată de problemele cu terenul din Ghermănești, ultimul joc desfășurat acolo, 0-0 cu Universitatea Cluj, oferind imagini nedemne de un gazon de Liga 2, în anul 2018.

Sportul a primit doar trei goluri în acest sezon, în confruntările de acasă.

”ALB-VIOLEȚII”, MICI PROBLEME ÎN DEPLASARE

Deși este una din cele mai bine organizate echipe din punct de vedere tactic, Argeșul lui Săndoi dă dese rateuri în meciurile din deplasare:1-3 la Farul, 0-1 la Aerostar sau 0-2 la Slatina, ultimul joc în Cupa României. În total, piteștenii au încasat 10 goluri în partidele de pe terenuri străine. Cinci dintre ele s-au consemnat chiar în ultimele trei jocuri externe.

În ultima rundă, Argeșul a trecut de cealaltă ilfoveană din zona fruntașă, 1-0 la Pitești cu Academica, dar după ce a jucat din repriza a doua cu un om în plus.

În sezonul trecut, argeșenii au câștigat ambele dueluri, la limită, cu 1-0 și 2-1.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.65

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentACS Poli Timişoara – Daco-Getica , miercuri 28 noiembrie 2018
Articolul următorRipensia Timişoara – SSC Farul , miercuri 28 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns