DISTRIBUIȚI

Deși este pe locul 2, cu 36 de puncte, și poate fi considerată revelația turului, echipa din Snagov nu are deloc liniște înaintea derby-ului rundei cu Universitatea Cluj (loc 4, 33 de puncte). Jocul de duminică, 18 noiembrie, ora 11:00, din etapa a 17-a, a fost precedat de o săptămână tensionată. Fotbaliștii au protestat la antrenamente din cauza restanțelor salariale și a condițiilor de alimentație, dar s-au arătat nemulțumiți că vor evolua contra Clujului pe terenul din Snagov, unul destul de modest pentru pretențiile unei echipe de top din Liga 2. S-a pus la un moment dat chiar sistarea unei sesiuni de pregătiri, dar lucrurile s-au mai calmat după intervenția patronului Cătălin Rufă.

FĂRĂ EȘEC PE TEREN PROPRIU
Revenind la datele sportive, să spunem că Sportul Snagov are o linie impresionantă pe teren propriu, acolo unde din șapte meciuri a câștigat șase și a remizat o singură dată. Doar trei goluri au primit acasă elevii lui Laszlo Balint, aceștia venind după o victorie cu 2-1 la Timișoara, cu ASU Politehnica, obținută după ce gazdele au condus cu 1-0.

Ultima înfrângere la Snagov s-a consemnat pe 2 iunie a.c., când Sportul a pierdut cu virtual promovata FC Hermannstadt.

Altfel, să notăm că ilfovenii continuăm să fie în topul penalty-urilor primite, 6, alături de Aerostar și Chindia.

”ȘEPCILE ROȘII”, PE VAL
Universitatea a dispus cu 3-0 de cealaltă ilfoveană de top, Academica Clinceni, ajungând astfel la trei victorii la rând ”la zero”. 11 goluri au reușit ardelenii în ultimele trei runde, apetitul ofensiv oglindindu-se în faptul că ”șepcile roșii” au cel mai bun atac al seriei (38 de reușite).

Apărarea ”alb-negrilor” este și ea la vârf, primindu-se doar două goluri în ultimele șase etape din eșalonul secund.

Duminică, înaintea meciului, se vor fi împlinit două luni de la ultima înfrângere a Universității în campionat, acel 1-2 al FC Argeș, pe 17 septembrie.

Să mai amintim că talentul mijlocaș Doru Dumitrescu (U21) a fost operat la genunchi și va absenta din rândul clujenilor până-n primăvară.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,77

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUngaria – Finlanda , duminică 18 noiembrie 2018
Articolul următorUTA Arad – FC Argeș , duminică 18 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns