DISTRIBUIȚI

Nordicii şi otomanii se vor întâlni pe pământ suedez pentru a câştiga trei puncte cruciale în Grupa 2 a Ligii B a Ligii Națiunilor.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a pierdut primul meci, 1-2 la Istanbul cu Rusia şi în cazul unui eşec şi în Suedia, n-ar mai avea nicio şansă la locul întâi.

Suedezii vor juca acasă, în faţa fanilor, având o echipă gata formată şi omogenă, fapt dovedit la Cupa Mondială din Rusia, unde au ajuns până în sferturile de finală.

Emil Forsberg este cel mai talentat jucător al scandinavilor, însă în jurul lui este o echipă solidă cu și cu idei clare de joc, ceea ce nu se poate spune despre turci, care sunt au jucători tehnici, dar nu formează o echipă.

Ţinând cont de valoarea celor două reprezentative, înclin spre o victorie a Suediei în meciul cu Turcia

Pronostic : victorie Suedia – cotă  2,12

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNykobing Falster – Ringkobing , luni 10 septembrie 2018
Articolul următorDynamo Minsk – Jokerit , luni 10 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns