DISTRIBUIȚI

Țara Galilor joacă un meci decisiv în Liga Națiunilor UEFA, vineri seară, de la ora 21:45. Galezii primesc vizita naționalei din Danemarca, la Cardiff, în etapa a patra a grupei a 4-a din seria B. Pe primul loc este naționala lui Ryan Giggs, cu 6 puncte, iar nordicii sunt pe locul 2, cu patru puncte.

ERIKSEN A DECIS MECIUL TUR
Țara Galilor are două victorii și un eșec în primele trei partide disputate, iar înfrângerea a fost suferită chiar împotriva Danemarcei. A fost 2-0 în tur pentru danezi, în luna septembrie, dar meciul a fost foarte echilibrat și gazdele s-au distanțat decisiv abia după penalty-ul controversat transformat de Christian Eriksen (autor al unei „duble”). Danemarca a jucat doar două meciuri în această grupă, din care mai face parte și Irlanda, care are un singur punct acumulat în 3 meciuri.

DANEZII, FĂRĂ GOL PRIMIT DE 3 PARTIDE
Vineri seară, danezii nu se vor putea baza pe cel mai bun jucător din lot, Eriksen, mijlocașul lui Tottenham fiind accidentat. Alături de el va lua loc în tribună și Daleney, un alt mijlocaș de bază. Chiar și așa, Age Hareide are o defensivă solidă la dispoziție, iar Danemarca nu a mai primit gol de trei partide consecutive și are o cota atractivă la victorie, în deplasare. În schimb, selecționerul galezilor debordează de optimism!

GIGGS MIZEAZĂ PE TINERII GALEZI
Ryan Gigga știe că o victorie la Cardiff ar asigura promovarea Țării Galilor în serie A, unde evoluează cele mai puternice naționale europene. Ultimul meci al galezilor, cel cu Irlanda, a fost decis de golul superb marcat de Harry WIlson (aflat sub formă de împrumut la Derby County), unul dintre tinerii care impresionează în lotul „dragonilor”. Giggs crede că Wilson se va impune și la Liverpool, clubul de care aparține. „Am tineri de excepție în lot și cred că putem construi o națională foarte puternică. Cel puțin la fel de puternică precum cea din 2016, care a surprins pe toată lumea la Campionatul European! În câțiva ani, tineri precum Wilson, Chester, Brooks sau Ampadu pot fi titulari la cluburi mari și vor evolua cu mai multă încredere”, a declarat Giggs, care mizează totodată pe experiența unor fotbaliști precum Bale, Ashley Williams sau Hennessey.

Per total, galezii au un mix bun în lot și pornesc favoriți în disputa de vineri seară, mai ales că atacanții Gareth Bale și Sam Vokes au avut evoluții inspirate în ultima vreme. Danezii ar trebui să iasă la joc în căutarea victoriei, pentru că egalul favorizează doar gazdele.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* În 6 din cele 8 meciuri directe dintre Țara Gailor și Danemarca a marcat o singură echipă
* Nu s-a înregistrat încă vreo remiză în cele 8 dueluri directe dintre cele două țări
* În tur, Țara Galilor a expediat un singur șut pe poarta lui Kasper Schmeichel, la Aarhus

Pronostic : peste 1,5 goluri – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSlovacia – Ucraina , vineri 16 noiembrie 2018
Articolul următorSlovenia – Norvegia , vineri 16 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns