DISTRIBUIȚI

Marți 11 septembrie 2018 , de la ora 20:00 ,în cadrul turneului Szczecin din Polinia , Tommy Robredo (locul 235 ATP) va juca împotriva lui Roberto Carballes Baena (locul 94 ATP) .

După ce ani de-a rândul a fost între primii 30 de jucători ai lumii, Tommy Robredo, ajuns între timp la 36 de ani, evoluează în această perioadă, mai mult, în turneele challenger, spaniolul fiind clasat în afara primilor 200 de jucatori ai lumii.

Ibericul evoluează în această săptămână la turneul challenger de la Szczecin, Polonia, acolo unde il va înfrunta în primul tur pe favoritul numărul 2, Roberto Carballes Baena. Robredo a venit la acest turneu după ce a reușit să se califice pe tabloul principal de la US Open, unde a fost învins de Stefanos Tsitsipas în primul tur.

Tommy Robredo are un singur turneu câștigat în acest an, challenger-ul de la Lisabona, după o finala cu Christian Garin.Roberto Carballes Baena participa și el pentru prima dată în cariera la acest turneu și vine după ce a fost învins de Borna Coric in turul secund de la US Open, după ce în prima runda a trecut de Mitchell Krueger.

În vârstă de 25 de ani, Baena a revenit în acest an între primii 100 de jucători ai lumii, cea mai buna poziție a carierei fiind 72.

Chiar a reușit în acest an sa castige la Quito, pe zgura, primul turneu din circuitul ATP din întreaga să carieră, invingandu-l în finala pe Albert Ramos.

Pronostic : victorie Roberto Carballes Baena – cotă 1,55

SURSĂPontul zilei
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTatjana Maria – Rebecca Marino , marți 11 septembrie 2018
Articolul următorMonica Puig – Madisonn Brengle , miercuri 12 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns