DISTRIBUIȚI

După o perioadă de absență cauzată de faptul că nu a fost legitimat la niciun club, Balazs Dzsudszak revine după cinci luni la reprezentativa maghiară. Actualmente în Golf, la All Ittihad Kalba, extrema de 31 de ani are la activ 97 de meciuri și 21 de goluri pentru ”națională”, însă, deocamdată nu este certă prezența lui în formula de start cu estonienii.

”Dzsudzsak este unul din cei 24 de jucători din lot. Nu înseamnă că va fi în primii 11, dar dacă va fi titular cu siguranță va reprimi banderola de căpitan”, a spus selecționerul Marco Rossi.

S-ar putea însă ca peninsularul, cel care din cauza unei suspendări va sta în tribune, să fie nevoit să apeleze la experimentatul jucător, mai ales că atacantul de 21 de ani Sallai (Freiburg) s-a accidentat.

UNGURII VOR SĂ EVITE O RUȘINE
După un 3-3 la Tallinn, ungurii trebuie să evite o rușine și să obțină un scor care să nu îi pună în situație de a cădea în Liga D!

Ungaria – Estonia se joacă la Budapesta joi, 15 noiembrie, de la ora 21:45, în divizia a treia din UEFA Nations League. Naționala de la Budapesta e pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce balticii au unul singur. Niciuna din cele două echipe nu are vreo șansă la locul 1: Finlanda are 12 puncte, Grecia a adunat 6.

PROBLEME ÎN APĂRARE
Gazdele de joi au reale probleme defensive, primind cel puțin un gol în ultimele opt meciuri oficiale sau amicale. Nici oaspeții nu sunt mai grozavi, dacă ne gândim că estonienii nu au mai câștigat de șase partide și că nu au marcat niciun gol în ultimele patru deplasări.

Fanii maghiari speră să treacă peste coșmarurile din acest an. Pătimașii suporteri au asistat, acasă, la niște eșecuri (amicale, e drept) răsunătoare în 2018: 1-2 cu Australia, 0-1 cu Scoția și 2-3 cu Kazahstan!

ARBITRU TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT
Albanezul Enea Jorgji (34 de ani) are 45 de meciuri internaționale, dar este extrem de darnic cu pedepsele. A arătat până acum 14 penalty-uri (11 pentru gazde) și 18 eliminări (13 pentru vizitatori)!

Pronostic : victoria Ungaria – cotă 1,40

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGrecia – Finlanda , joi 15 noiembrie 2018
Articolul următorBelgia – Islanda , joi 15 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns