DISTRIBUIȚI

Valencia și Celta Vigo se întâlnesc într-un moment în care nu o duc prea grozav. „Liliecii” au un start sub așteptări de sezon, neavând nicio victorie în niciuna din competițiile oficiale în care activează. Cu patru remize în campionat, echipa lui Marcelino are doar 4 puncte și e pe locul 15, iar în UCL a debutat cu înfrângere acasă în fața Juventusului lui Cristiano Ronaldo.

CELTA A ÎNCEPUT MAI BINE SEZONUL
Celta, deși a început mai bine decât Valencia sezonul, vine și ea după două meciuri fără succes, o înfrângere la Girona și o remiză cu Valladolid. Totuși, startul bun de sezon dinaintea acestor partide îi mențin pe galicieni pe locul 4, pe loc de Champions League, cu 8 puncte în cinci runde.

În termeni statistici, Valencia stă mult mai bine în partidele cu Celta: 17 victorii, 14 egaluri și doar 9 înfrângeri all-time. În ultimele trei jocuri directe, „liliecii” au două victorii și o remiză cu formația din Vigo.

MARCELINO VA ALINIA AL ȘAPTELEA PRIM 11 ÎN ȘAPTE MECIURI
Marcelino îi avea oricum indisponibili pe Wass, Kondogbia și Garay, dar acum, după partida cu Villarreal, de etapa trecută, i-a mai pierdut și pe Santi Mina (accidentat), respectiv Dani Parejo (suspendat). În schimb, l-a recuperat pe Coquelin, după nu mai puțin de 197 de zile de absență! Francezul a apucat să joace câteva minute și cu Villarreal.

Pentru Antonio Mohamed, lucrurile arată mai bine, cel puțin din această privință, a accidentărilor: îl are indisponibil doar pe Hugo Mallo.

Oricum, Marcelino Toral nu a folosit în două meciuri același 11 și nu abdică de la regula sa cu rotațiile în echipă. Tehnicianul „liliecilor” a folosit șase echipe de start diferite în cele șase jocuri oficiale din acest sezon. Accidentările de care aminteam mai sus l-au „ajutat” să nu poată alinia de două ori același prim unsprezece.

Cu Celta, volens-nolens, Marcelino va folosi a șaptea formație de start diferită, dat fiind că Santi Mina și Parejo, care au fost titulari cu Villarreal, nu vor putea fi aliniați la start.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,60

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSevilla – Real Madrid , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorLeganes – FC Barcelona , miercuri 26 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns