DISTRIBUIȚI

Luni 3 septembrie 2018 , în etapa a treia din liga secundă din Spania , Malaga s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0 în fața celor de la Almeria .

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 24′ de atacantul scoțian Jack Harper .

După această etapă , Malaga are maxium de puncte și un golaveraj de 4-1 , de cealaltă parte Almeria după trei etape se alfă pe locul 18 , cu un singur punct

În etapa următorare , Almeria va juca în deplasare cu Osasuna iar Malaga va juca pe propiul teren cu Tenerife , ambele partide va avea loc pe 8 septembrie 2018 .

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO : San Martin T. 1-1 Gimnasia L.P.
Articolul următorVIDEO : Lorient 1-0 Grenoble
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns