DISTRIBUIȚI

Steaua Roşie s-a calificat pentru prima oară în grupele Champions League, iar acest lucru le-a luat minţile fanilor sârbi, aceştia au pătruns pe teren şi i-au dezbrăcat cu forţa pe jucători.

Steaua Roşie Belgrad este unul dintre cazurile curioase ale fotbalului. A câştigat Cupa Campionilor în 1992, iar în anul imediat următor s-a trecut la formatul cu grupe, acolo unde sârbii nu au reuşit să ajungă niciodată.

Steaua Roşie Belgrad a ajuns în grupe, după 2-2 cu Red Bull Salzburg, în retur şi 0-0 în tur.

Rezumatul video :

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO : Reading 0-2 Watford
Articolul următorVIDEO : Atlético PR 1-0 Vasco da Gama
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns