DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19:30, pe ”El Madrigal” se confruntă două echipe aflate în criză vizibilă. În cursa pentru calificarea în „primăvara europeană”, Villarreal trebuie să iasă din zona retrogradării.

„Submarinul galben” este pe locul 17, cu 14 puncte, la doar trei „lungimi” de retrogradare, iar oaspeții din Galicia nu sunt nici ei într-o poziție foarte plăcută: azuriii din Vigo sunt pe locul 13, cu 17 puncte.

CA ÎN SEZONUL ULTIMEI RETROGRADĂRI

Villarreal are un start de sezon prost, egalând contraperformanța din sezonul 2011-12, atunci când „galbenii” retrogradau în Segunda.

Înaintea meciului cu Celta, trupa lui Javi Calleja a realizat însă o altă performanță, trecând cu 8-0 de Almeria în Copa del Rey, consemnând astfel cea mai categorică victorie din istoria clubului. Pe lângă asta, Villarreal, care cu 13 goluri are una din cele mai neproductive atacuri ddin elita spaniolă, a beneficiat miercuri de hat-trick-ul lui Ekambi. Atacantul camerunez a ajuns astfel la opt goluri stagionale în toate competițiile.

Villarreal are motive de optimism – a câștigat ultimele patru jocuri directe cu Celta: 5-0 și 1-0 (2016/17), respectiv 1-0 și 4-1 (2017/18).

GALICIENII, VULNERABILI „AFARĂ”

Celta nu a reușit decât o victorie în ultimele 14 deplasări din La Liga. Mai mult, trupa lui Miguel Cardoso a primit nu mai puțin de 13 goluri în ultimele șase deplasări în toate competițiile interne.

De-altfel, golaverajul consistent, 25-22, arată că galicienii sunt una dintre echipele în ale cărui meciuri se marchează multe goluri.

Cardoso nu a pus mare preț pe Copa del Rey, spre nemulțumirea fanilor. După 1-1 în tur, Celta a cedat cu 0-2 la Real Sociedad, în „16”-imile Cupei, asta după ce tehnicianul a introdus nu mai puțin de zece jucători noi față de ultimul duel din campionat (2-0, acasă cu Huesca). Inclusiv golgeterul Aspas a intrat de-abia în minutul 70.

Apropo de Aspas, să amintim că internaționalul spaniol este principalul atu al Celtei, cu cele 11 goluri reușite în stagiunea actuală, în cele două competiții interne.

Pronostic : 1X si peste 1.5 goluri – cotă 1,53

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentValencia – Sevilla , sâmbătă 8 decembrie 2018
Articolul următorEspanyol – Barcelona , sâmbătă 8 decembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns