DISTRIBUIȚI

Villarreal a învins-o categoric, etapa precedentă, pe Athletic Bilbao, cu 3-0, chiar pe Nuevo San Mames, provocând prima înfrângere a bascilor în acest sezon. „Submarinul galben” a ajuns la patru meciuri la rând fără înfrângere, în toate competițiile, și pare să fi depășit startul ezitant de campionat.

Dincolo, Valladolid a reușit prima sa victorie în acest sezon, tot în etapa trecută, cu Levante. A fost, de fapt, prima victorie a alb-violeților în prima ligă după patru ani și jumătate!

DOAR O VICTORIE ÎN 11 VIZITE PE EL MADRIGAL PENTRU VALLADOLID
Ambele formații pleacă, așadar, la drum, înaintea acestui meci, cu moralul pe plus, dar valoarea, faptul că joacă acasă și forma de moment sunt de partea echipei din Castellon. Statistica ultimelor cinci întâlniri este și ea ușor de partea „Submarinului galben”: 3 victorii, față de doar două victorii ale alb-violeților. De altfel, ultima remiză între aceste două formații s-a înregistrat acum aproape 10 ani, în aprilie 2009, 0-0.

Pe fostul „El Madrigal”, actualmente „Estadio de la Ceramica”, Valladolid a venit de 11 ori în vizită, de-a lungul timpului, dar alb-violeții nu au avut prea multe amintiri plăcute de aici. De altfel, doar de două ori în aceste 11 partide au reușit să marcheze! Și o singură dată au și câștigat!

VILLARREAL ÎNCĂ NU A CÂȘTIGAT PE TEREN PROPRIU
Deși vine după patru meciuri fără înfrângere, Villarreal încă nu a câștigat pe teren propriu în acest sezon din La Liga. De altfel, aceasta este și marea provocare a „Submarinului galben” în partida cu Valladolid.

„Suntem pe o linie ascendentă, de la bine la mai bine, dar trebuie să continuăm să facem asta etapă de etapă. Trebuie să uităm victoria de la Bilbao și să ne concentrăm pe meciul cu Valladolid, care este unul foarte complicat. Ei vin după două meciuri foarte bune. Nu cred că suntem favoriți, trebuie să demonstrăm pe teren că merităm victoria. În plus, noi încă nu am câștigat acasă. E momentul să facem asta”, a declarat antrenorul echipei Villarreal, Javi Calleja.

Ambele echipe au mai mulți fotbaliști importanți indisponibili: Joaquin, Daniele Verde, Luismi, Anuar și Enes Unal, la Valladolid, respectiv Caseres, Javi Fuego și Bruno la Villarreal.

Pronostic : victorie Villarreal – cotă 1,57

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBetis – Leganes , duminică 30 septembrie 2018
Articolul următorFC Argeș – Luceafărul Oradea , duminică 30 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns