DISTRIBUIȚI

Waregem primește vizita lui Standard Liege, în a 13-a etapă din prima ligă belgiană. Partida va avea loc joi, 01 noiembrie 2018, orele 19:00, pe Regenboogstadion. În continuare puteți vedea cele mai importante detalii despre partidă, precum și un pronostic recomandat de mine.

Waregem este ultima din Belgia. Așadar, după 12 meciuri, echipa ocupă locul al 16-lea, cu 6 puncte acumulate. Dacă atacul este unul mediocru, cu 17 goluri marcate, apărarea este de departe cea mai slabă din Belgia, cu 32 de goluri primite, fiind motivul pentru care Waregem se regăsește în postura de lanternă roșie.

Waregem a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie – interval în care a pierdut de 3 ori la rând, pentru ca ulterior să termine la egalitate pe teren propriu cu Mouscroun. Pe teren propriu, bilanțul este unul identic. Cu toate acestea, ar fi de remarcat că, în ultimele 12 din ultimele 15 meciuri acasă, Waregem a marcat cel puțin un gol de fiecare dată.

De partea cealaltă, Standard Liege este a 6-a în Belgia (ultima poziție de playoff), cu 20 de puncte acumulate în 12 etape. Dacă reușitele atacului nu o plasează foarte departe de adversara Waregem, cu 18 goluri înscrise, apărarea este a doua din campionat, cu doar 11 goluri primite.

Ba mai mult, Standard Liege a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere (4 victorii și 2 remize) și pare a traversa o formă de moment foarte bună. Ba mai mult, victoria venită in-extremis cu Krasnodar din Europa League îi oferă șanse mari la calificarea în primăvara europeană. Cu toate acestea, pe teren străin, Standard nu stă foarte bine, dat fiindcă a reușit doar o remiză și o victorie în ultimele 5 meciuri, serie pozitivă precedată de 3 înfrângeri consecutive.

După cum vă spuneam, Waregem are de departe cea mai slabă apărare din competiție. Pentru gazde, fiecare punct pierdut de acum încolo poate să-i pecetluiască soarta în prima ligă belgiană, ceea ce mă face să cred că vor forța în acest meci – dat fiindcă nu mai au nimic de pierdut. De partea cealaltă, deși este una dintre cele mai în formă echipe belgiene, Standard suferă în deplasare, ceea ce conturează premisele unui meci cu multe goluri marcate.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,55

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentManchester City – Fulham , joi 01 noiembrie 2018
Articolul următorCadiz – Espanyol , joi 01 noembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns