DISTRIBUIȚI

Una dintre meciurile rundei cu numarul 18 din Vanarama National League se joaca pe “Racecourse Ground”, Wrexham urmeaza sa primeasca vizita lui Hartlepool, de la ora 21:45.

Intr-o forma de invidiat, in ultimele zece etape a pierdut o singura data si atunci cand a evoluat in deplasare. Dupa 1-1 cu Chesterfield, meci in care Brad Walker a inscris din penalty, a ajuns pe locul al treilea, la un singur punct de prima clasata. Apararea este punctul forte, pana in prezent are zece goluri primite, trei dintre acestea au venit cand a evoluat pe “Racecourse”, ceea ce este oarecum normal si de explicat. Wrexham in rol de gazda nu a cunoscut esecul, a bifat cinci victorii si alte trei rezultate de egalitate.

Nu a avut norocul de a lua vreun punct din meciul jucat la finalul saptamanii trecute, suferind a treia infrangere din acest sezon. A fost 2-3 in fata lui Sutton si ramane cu o singura victorie in ultimele patru etapa, ceea ce face sa fie in preajma locurile de playoff, privind din postura de ocupa a locului 9, cu 28 de puncte. Mai bine de jumatate dintre acestea au venit cu Hartlepool jucand in deplasare, acolo unde a pierdut un singur joc, in fata unei alte echipe aflate pe podium, Salford (0-3).

Inca fara esec pe teren propriu, Wrexham a aratat ca o adevarata echipa ce poate sa-si faca din nou intrarea in ligile profesioniste ale fotbalului din Anglia. Mi-a placut cum a abordat jocurile de pe “Racecourse”, in rezumatele vizionate n-am vazut ca vreun adversar sa o puna in pericol, ceea ce justifica putinele goluri primite. Hartlepool a jucat si ea bine in deplasare, dar in ultimele doua astfel de intalniri a evoluat in fata primelor doua clasate si n-a putut inscrie.

Pronostic : victorie Wrexham – cotă 1,85

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBarnet – Salford , marți 30 octombrie 2018
Articolul următorSolihull – Halifax , marți 30 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns